For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Om oss

Året var -2007 och jag Pia Wiklund Grundström jobbade som tandsköterska. Trodde väl aldrig att jag skulle längta tillbaka till hudterapeutyrket så mycket att jag skulle lämna tandsköterskeyrket, trots att jag trivdes med det. Så blev det i alla fall och Hudsalongen För Dig startades av mig och maken Lars Grundström. Företaget låg vid starten i Hälsingberg och flyttade år-2011 till en lokal i Kulturhusettio14 (fd Folkets hus) där vi stannade i 8 år. Våren-2019 flyttade vi tillbaka till Hälsingberg, den här gången till "hönshuset" på vår gård. Vilken lycka! I den här miljön känns det ännu mer passande med en salong. Fri parkering är såklart ett extra plus.

På salongen finner du Pia, auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation). Jag uppdaterar mig regelbundet inom de behandlingar och produkter vi valt på salongen. Lars jobbar administrativt i företaget och hjälper även till i butiken ibland.

I vår butik hittar du professionella produkter för auktoriserade hudterapeuter som inte säljs överallt. Vårt mål är att ge dig god service, en avkopplande stund och en fräsch kick för din hud, så att du längtar tills det är dags för nästa behandling!

Välkommen till oss!
/Pia & Lars

 

Butik/ Salong
Hälsingstigen 4
791 44 Falun

Butikens öppettider:
Onsdagar 16-18  samt efter överenskommelse eller online via hudsalongenfordig.se
V 39 är salongen och butiken stängd


Behandlingsdagar:
Tisdag-Torsdag (måndagar & fredagar stängt)

OBS! Du är viktig för oss, därför har din hudterapeut fullt fokus på dig under din behandling. Vi håller dörren låst och svarar inte i telefonen. Tala in ett meddelande på telefonsvararen eller skicka ett mail om du har svårt att nå oss,
tel 023-721 09 23, fordig@telia.com

Tidbokning:
Du kan boka tid själv online när det passar dig, även för produktköp. Du kan också ringa oss på tel:
023-721 09 23

Personal

Pia Wiklund Grundström/aukt. hudterapeut/VD

Pia Wiklund Grundström
aukt. hudterapeut/VD

Lars Grundström/admin ansvarig/butiksvikarie

Lars Grundström
admin. ansvarig & butiksvikarie