For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Kosmetisk pigmentering av ögonbryn och eyeliner-TAFFY

Dina ögonbryn ger en fin inramning till ögat. Semi permanent kosmetisk pigmentering passar dig som vill förstärka dina bryn eller för dig som har glesa bryn eller inga bryn alls. Eyeliner är ett annat alternativ som ger en naturlig förstärkning av ögat. Resultatet är semi-permanent och varar upp till ca 3 år. Om du tränar/svettas ofta är hällbarheten kortare. Pigmenten som används är registrerade och kontrollerade av läkemedelsverket. Pia har valt att arbeta med TAFFY metoden, vilka kräver att utövaren har en godkänd hudterapeut utbildning enligt SHR:s regler. Det är viktigt för oss att samarbeta med en seriös utbildare och leverantör.
OBS! Hos oss bokar du en kostnadsfri konsultation vilket är förutsättningen innan behandling kan utföras.

Ögonbryn
PÅ ögonbrynen behandlar vi utaan bedövning, vilket ger ett hållbarare resultat. Vi bestämmer tillsammans den färg och form som passar dig bäst. Därefter används TAFFY verktyget, ett fjäderliknande instrument (penna) tillsammans med en steril nål, vilken vi kan imitera strån med. Behandlingen avslutas med fixering och ny tid bokas.
Pris ögonbryn: 3800 kr inkl konsultation, behandling och återbesök inom 30-90 dagar.

Eyeliner:
På det aktuella området läggs först en lokalbedövning i form av kräm för att göra behandlingen mer behaglig. Med samma instrument som ovan, fast med en annan teknik förs pigmentet på plats längs med franskanten för ett naturligt utseende. Behandlingen avslutas med fixering och ny tid bokas.
Pris eyeliner: 3800 kr inkl konsultation, behandling och återbesök inom 30-90 dagar.
 

Övriga priser TAFFY- ögonbryn/eyeliner
Konsultation på salong eller via telefon 0 kr/15 min
Påfyllning inom 1 år (gjorda på vår salong) 1500 kr/ca 1,5 tim
Påfyllning inom 2 år (gjorda på vår salong) 2500 kr/ca 2 tim  
Påfyllning efter 2 år se ordinarie priser
 
Kontraindikationer
Det finns kontraindikationer som gör att kosmetisk pigmentering inte är lämplig att utföra tex om du är gravid, ammar, tar blodförtunnande mediciner, har diabetes mm. Om du har en traditionell tatuering med ärrbildning kan även den vara en kontraindikation eftersom det kan vara svårt för pigmentet att fästa.
  • Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation på salongen eller via telefon ca 15 min
Pia Wiklund Grundström
aukt/spec.hudterapeut, cert.taffyutövare
Hudsalongen För Dig 023-721 09 23
fordig@telia.com


Välkommen till Hudsalongen För Dig!