For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia


BUTIK & KUNDSHOP

Vår BUTIK är öppen onsdagar kl 16-18. Här kan du köpa produkter, presentkort och beställa tid för behandling. Du kan också boka "köp av produkter" via hudsalongenfordig.se på en tid som passar dig. Det går såklart även bra att göra upp en tid med mig mellan mina behandlingar.

Du är även välkommen till vår KUNDSHOP som är framtagen för "hönshusets" återkommande kunder. Med den vill vi erbjuda dig som för tillfället inte har möjlighet att komma till salongen, att på ett enklare sätt köpa de produkter som börjar ta slut. Du är redan kund hos oss och har fått rekommendation om vilka produkter som passar dig under en behandling eller i vår butik. Stämmer det här på dig är du varmt välkommen att nyttja vår kundshop. Du som är kund kan såklart även rådgöra med oss vid beställning om din hudvårdsrutin behöver uppdateras.

Gör så här:

  • När du vet vad du vill beställa, skickar du ett e-mail med din beställning till fordig@telia.com samt ditt namn och din aktuella adress. Skriv "Kundshop För Dig" som meddelande i ditt e-mail. Vi tar emot beställningen och lägger in den i vårt kassasystem, skickar tillbaka summan till dig och du betalar via swish eller faktura. När ordern är betald skickas varorna till dig. På det här sättet hoppas vi att det ska bli enklare för dig.
  • Vid köp över 1000 kr skickas ditt paket fraktfritt. Vid köp under 1000 kr tillkommer en fraktkostnad på 60 kr.
  • Vi kör kostnadsfritt hem produkter till dig som bor i Falun och inte själv har möjlighet eller vill komma till vår butik just nu, under rådande omständigheter med coronavirus19. Skicka ett e-mail med din beställning enligt instruktioner ovan.
Med Värme från
Pia & Lars