For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

SPA ritual

En paus där tiden står stilla!
För mig är det viktigt att ge behandlingar som stärker hela dig och ibland är det kanske just en stund för återhämtning som passar bäst. Massage i ansiktsbehandlingar är inte bara fantastiskt skönt utan den har även många fördelar då den tex avlägsnar slaggprodukter så att nytt näringsrikt blod och syre tar sig fram, och den ger din hud ny lyster och spänst genom ökad blodcirkulation och cellförnyelse. Detta tillsammans med ljuvliga produkter ger återhämtning för dig.

ÅTERHÄMTA
45 min - 790 kr

"Återhämta" är en sensorisk sparitual för ansiktet. Den ger fräsch lyster och skön avkoppling genom beröring av ansikte, armar, händer och dekoltage samt lätt rengöring, peeling och en ljuvlig ansiktsmask du kanske vill fortsätta njuta av hemma. Med Thalions marina kunskap och med värdefulla ingredienser från fjärran platser får du och din hud njuta av en rogovande stund. Längtar du efter egen tid med avslappning är det här behandlingen jag rekommenderar dig. Passar alla hudtyper.

TIPS! Ett presentkort på "ÅTERHÄMTA"  tillsammans med "Energy boost mask" blir en uppskattad gåva till någon du bryr dig om.

ENERGY BOOST MASK
Upplev äkta välbehag med denna lätta skummande mask, som är framtagen för att lugna trött hud. Dess fantastiska kvalitet och ljuva doft tar dig på en uppvaknande resa genom alla fem kontinenter.

FÖRDELAR
• Fräsch energigivande mask som återupplivar din huds naturliga lyster.
• Ansiktet strålar och känns avslappnat, som efter en god natts sömn.

ANVÄNDNING
Applicera ett tjockt lager, en gång i veckan, på ansikte och hals. Undvik ögonkonturen. Låt verka i 5 till 10 minuter, skölj sedan av med ljummet vatten.