For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR
I våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår de vanligaste momenten för att fräscha upp huden. Det finns tre olika längder på behandlingen, välj det som passar dig bäst just nu eller fråga mig (Pia) så kan jag ge dig råd. Växla gärna din klassiska behandling med någon av de andra ansiktsbehandlingarna då och då för att ge huden en extra kick!

ANSIKTSBEHANDLING
75 min - 1050 kr

En klassisk ansiktsbehandling med tid för både djuprengöring och ansikts-nack & dekoltagemassage. 
I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, ansikts-nack & dekoltage massage, mask, serum, kräm, ögonkräm samt inspiration för hemmavård.

60 min - 850 kr
En djuprengörande ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, mask, serum, kräm och ögonkräm samt inspiration för hemmavård.
OBS! ungdom 13-19 år, 100 kr rabatt.

30 min - 550 kr
En kort och effektiv behandling med fokus på lätt rengöring, peeling och ansiktsmask eller som uppföljning av din ordinarie ansiktsbehandling med tex porrengöring lokalt.
Tips! Gillar du ansiktsmassage kan jag istället välja en lättare rengöring för att därefter fokusera helt på massagen. Jag erbjuder olika massagetekniker så du kan variera din massagebehandling från gång till gång om du så önskar.