For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK

I våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår de vanliga momenten för att fräscha upp huden. Det finns tre olika längder på behandlingen, välj det som passar dig bäst just nu eller fråga mig (Pia) så kan jag ge dig råd. Du kan även välja AHA syra som tillägg i ansiktsbehandling 75 eller 60 min.

Tips! Om det är din första behandling hos oss rekommenderar vi "Ansiktsbehandling 60 eller 75 min". Går du regelbundet på ansiktsbehandling får du gärna växla mellan vårt utbud. Det är nyttigt för både dig och huden att överraska med något nytt då och då:)

ANSIKTSBEHANDLING
75 min - 1050 kr

En klassisk ansiktsbehandling med tid för både djuprengöring och ansikts-nack & dekoltagemassage. 
I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, ansikts-nack & dekoltage massage, mask, serum, kräm, ögonkräm samt inspiration för hemmavård.

OBS! Tillägg för AHA syra- 250 kr

60 min - 850 kr
En djuprengörande ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, mask, serum, kräm och ögonkräm samt inspiration för hemmavård.

OBS! Tillägg för AHA syra- 250 kr.
Pris för ungdom 13-19 år - 750 kr 

30 min - 550 kr
En kort och effektiv behandling med fokus på lätt rengöring, peeling och ansiktsmask eller som uppföljning av din ordinarie ansiktsbehandling med tex porrengöring lokalt.
Tips! Gillar du ansiktsmassage kan jag istället välja en lättare rengöring för att därefter fokusera helt på massagen. Jag erbjuder olika massagetekniker så du kan variera din massagebehandling från gång till gång om du så önskar.