For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

SPECIALBEHANDLINGAR

Här finner du några olika ansiktsbehandlingar från våra hudvårdsmärken NIMUE och DrK. Perfekt för dig som redan använder deras hemmaprodukter men även för dig som är nyfiken på just dessa produkter och behandlingar. Smart resurfacer passar bäst höst/vinter medans de andra två behandlingarna kan göras året runt. 

DrK Postbiotic peel - unika fördelar gör behandlingen idealisk som en sommarbehandling, pga den snabba läkningseffekten med liten eller ingen återhämtningstid. Resultatet är en sommarfräsch hud med ökat välmående och lyster som upplevs återfuktad och med ökad energi.

POSTBIOTIC PEEL
30 min - 900 kr
60 min - 1300 kr
inkl lätt portömning och ansiktsmask

I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, postbiotic resurfacing enzymatic peel pensling samt avslutande DrK produkter som skyddar och återfuktar huden, SPF 50 samt inspiration för hemmavård.

Om du går regelbundet på behandlingar rekommenderar jag dig att boka den här behandlingen 1-2 ggr om året för att återställa din huds mikrobiom. Det är även en bra start om du vill introducera dessa produkter i din hudvårdsrutin. Behandlingen tar hänsyn till balansen i din huds mikrobiom genom att kombinera en naturlig källa av aha-syror med postbiotika. Detta ger en maximal föryngring av huden inifrån och ut och skyddar den på så vis mot inflammation samtidigt som alla tecken på en stressad hud reduceras. 

DrK Postbiotic peels fördelar:
- jämnare struktur och hudton
- återfuktad hud med ökad lyster
- reparerad och mer välmående barriär
- reducerad hudrodnad och irritation
- stressad hud
- året runt behandling

Postbiotic peel behandlingen passar alla utom de med en mycket skadad barriär. I det fallet börjar du med hemmaprodukterna först under ca 4-6 veckor, därefter kan i de flesta fall behandlingen utföras.

THERMAL DETOX PEEL
30 min - 900 kr
45 min - 1150
inkl ansiktsmask
 

Denna "4 i 1" ansiktsbehandling är en "flash-behandling" från nimue som på endast 30 minuter rengör, exfolierar och syresätter huden med bl a aktivt kol och pumpaenzym för att skapa ett direkt synligt resultat. Passar perfekt för dig som har ont om tid och ändå önskar en effektiv behandling.
En stimulerande stund för dina sinnen med dess kolsvarta färg, löddrande effekt och en behagligt värmande känsla i huden. 
Thermal Detox Peel:
- djuprengör
- avgiftar
- syresätter
- exfolierar
- året runt behandling

Behandlingen passar alla.

SMART RESURFACER
50 min - 1300 kr

I behandlingen ingår: rengöring, tetra enzympeeling under ånga, smart resurfacer peeling, TDS/Superfluid, special mask, avslutande produkter, UV-skydd och inspiration för hemmavård.

Denna professionella peeling är nimues starkaste och effektivaste hittills. Nimue är ett ansvarsfullt hudvårdsmärke som vill behålla sin filosofi som lyder:
"maximal stimulering med minimal irritation för att skapa en optimalt välmående hud". Behandlingen ger bästa tänkbara resultat utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess.

Fördelar:
- jämnare hudstruktur och hudton
- minskad porstorlek
- förbättrad utstrålning
- ökad cellförnyelse
- minskar akneutbrott och tilltäppta porer
- minskar hyperpigmentering
- minskar fina linjer och rynkor.
- höst/vinter behandling
- passar alla utom den mest känsliga/skadade huden

OBS! Som jurymedlem i The skincare professionals awards -2020 var jag med och röstade fram den här behandlingen som vinnaren i "Årets professionella produkt".