For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

OBS! Jag kan tyvärr inte ta emot fler epileringskunder på grund av att mina ögon säger ifrån. Såsmåningom kommer epilering att utgå ur vår behandlingsmeny/Pia


ALKALINE
hårborttagning för tunna, fjuniga, ljusa och mörka hår.

 

överläpp 550 kr
haka 550 kr
överläpp och haka 650 kr
polisonger 650 kr
delar av ansikte/hals 850 krVAD ÄR ALKALINE OCH HUR FUNGERAR DET?
Finare, fjunigt hår i ansiktet kan vara svårt att avlägsna eftersom hårväxten ofta är tät och håren mycket små. Med denna metod kan områden med fjun avlägsnas vid ett och samma tillfälle. Alkaline är ett alkaliskt pulver som blandas med renat vatten och appliceras på rengjord hud, där det får verka i 3-4 minuter. Alkaline mjukar upp håret och delar av hårsäcken. Håren och torra, döda hudceller kan sedan enkelt avlägsnas. Som avslutning läggs en lugnande tångmask. Behandlingen rekommenderas ca var 4:e vecka de första 3 gångerna men går även att göra som enstaka behandling.
Alkaline har en upplösande och hämmande effekt på hårsäcken. Normalt växer håren tillbaka som vanligt efter första behandlingen men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå långsammare och långsammare. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta.

BEHANDLINGSFÖRDELAR:
- Behandlingen är smärtfri.
- Avlägsnar stora områden med finare vellushår i en behandling.
- Leder med tiden ofta till en viss permanent reduktion av fina vellushår.
- Fungerar bra i kombination med epilering.
- Som extra bonus avlägsnas även torra döda hudceller som kan finnas ansamlade på hudytan.