For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Om Oss

Hudsalongen För Dig startades år 2007 av Pia och Lars Grundström. Företaget låg vid starten i Hälsingberg och flyttade år-2011 till en lokal i Kulturhusettio14 (fd Folkets hus) där vi stannade i 8 år. Våren-2019 flyttade vi tillbaka till Hälsingberg, den här gången till "hönshuset" på vår gård. Vilken lycka!

På salongen finner du  Pia, auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation). Jag uppdaterar mig regelbundet inom de behandlingar och produkter vi valt på salongen. Lars jobbar administrativt i företaget och hjälper även till i butiken ibland.

Vår butik är fylld med profissionella produkter som vi med omsorg valt ut ur detta hav av produkter som finns på marknaden. Det kanske är svårt för dig som konsument att välja, då hjälper vi dig gärna med tips och råd vid köp av produkter.

Välkommen till oss!
/Pia & Lars

 Butik/ Salong

Hälsingstigen 4
791 44 Falun

Butikens öppettider:
Onsdagar 16-18  samt efter överenskommelse eller online via hudsalongenfordig.se

Behandlingsdagar:
Tisdag-Fredag (måndagar administrativ dag)

Du är viktig för oss, därför har din hudterapeut fullt fokus på dig under din behandling. Vi håller dörren låst och svarar inte i telefonen. Tala in ett meddelande på telefonsvararen eller skicka ett mail om du har svårt att nå oss,
tel 023-721 09 23, fordig@telia.com

Tidbokning:
Du kan boka tid själv online när det passar dig, även för produktköp. Du kan också ringa oss på tel:
023-721 09 23

Personal

Pia Wiklund Grundström/aukt. hudterapeut/VD
Pia Wiklund Grundström/aukt. hudterapeut/VD
Lars Grundström/admin ansvarig/butiksvikarie
Lars Grundström/admin ansvarig/butiksvikarie