For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Klassisk Hudvård

Varje ansiktsbehandling går att variera på många olika sätt och det är i första hand ditt hudtillstånd som avgör vad vi väljer. Du blir nedbäddad och väl omhändertagen av din hudterapeut. Vi lyssnar om du vill ha hjälp att hitta en hudvårdsrutin och ger tips på lämpliga produkter vid produktköp. Du betyder mycket för oss därför ger vi dig fullt fokus under din behandling. Samtliga behandlingar passar både kvinnor och män. För största utbyte av behandlingen rekommenderar vi dig som man att komma nyrakad. Meddela oss gärna om du har egna önskemål, muntligt eller via ett meddelande på onlinebokningen. Behandlingen utförs av auktoriserad hudterapeut, medlem i SHR.
PS. Om du är ny hos oss och har svårt att välja behandling rekommenderar vi "ProSkin 60 min" eller "Ecolyx 45 min" om du föredrar behandling med ekologiska produkter som tillverkas i Falun.

 

ANSIKTSBEHANDLING PROSKIN 60
Den ultimata dermalogica behandlingen. Med hjälp av dermalogicas mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar din hudterapeut en behandling som är helt unik för just din hud. Dubbelrengöring och avslutande ”lager på lager” produkter ingår alltid. Dessutom får ditt hudtillstånd avgöra om djuprengöring, massage eller extra exfoliering är aktuellt i dag.
ProSkin 60 min - 790 kr (inkl brynplock)

ANSIKTSBEHANDLING PROSKIN 30
Skräddarsydd behandling anpassad efter din huds behov. En högintensiv dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina önskemål.
ProSkin 30 min - 490 kr

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING
En klassisk ansiktsbehandling med mer tid för både djuprengöring och ansikts-dekoltagemassage. 
Dubbelrengöring, exfoliering, ånga, porrengöring, ansikts-dekoltage massage, mask, serum, kräm och ögonkräm. Brynplock och mineralpuder ingår om så önskas.
75 min - 990 kr

ECOLYX
En avkopplande ansiktsbehandling med lyxiga ekologiska produkter tillverkade i Falun. Förutom rengöring, mild peeling och mask ingår en ansikts-dekoltagemassage och avslutande produkter.
45 min - 650 kr

GÅVAN
"Den perfekta gåvan till dig själv eller en vän"
Behandlingen inleds med ryggmassage och därefter följer en klassisk ansiktsbehandling med små detaljer som gör din stund hos oss extra avkopplande och återhämtande. Har du egna önskemål lyssnar vi gärna, det är din egen tid.
90 min - 1290 kr