For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Klassisk Hudvård

Varje ansiktsbehandling går att variera på många olika sätt och det är i första hand ditt hudtillstånd som avgör vad jag väljer. Du blir nedbäddad och väl omhändertagen och jag lyssnar om du vill ha hjälp att hitta en hudvårdsrutin och ger tips på lämpliga produkter vid produktköp (10% rabatt på produkter till ord pris i samband med din behandling). Du betyder mycket för mig, därför ger jag dig fullt fokus under din behandling. Meddela mig gärna om du har egna önskemål, muntligt eller via ett meddelande på onlinebokningen. Behandlingen utförs av auktoriserad hudterapeut, medlem i SHR.
PS. Om du är ny hos mig och har svårt att välja behandling rekommenderar jag att börja med "Ansiktsbehandling 60 min" eller "Klassisk ansiktsbehandling 75 min".  Samtliga behandlingar utförs av Pia-aukt.hudterapeut, medlem i SHR.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING 75 min - 1050 kr
En klassisk ansiktsbehandling med tid för både djuprengöring och ansikts-dekoltagemassage. 
Dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, ansikts-dekoltage massage, mask, serum, kräm och ögonkräm.

ANSIKTSBEHANDLING 60 min - 850 kr
dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring (eller ansiktsmassage) brynplock, mask, serum, kräm och ögonkräm.

ANSIKTSRENGÖRING 30 min - 550 kr
En kort och effektiv behandling med fokus på rengöring och avslappning eller som uppföljning av din ordinarie ansiktsbehandling med tex porrengöring lokalt.

ECOLYX 45 min - 690 kr
En avkopplande ansiktsbehandling med lyxiga ekologiska produkter tillverkade i Falun. Förutom rengöring, mild peeling och mask ingår en ansikts-dekoltagemassage och avslutande produkter.

GÅVAN 90 min - 1350 kr
"Den perfekta gåvan till dig själv eller en vän"
Behandlingen inleds med ryggmassage och därefter följer en djuprengörande ansiktsbehandling med små detaljer som gör din stund hos oss extra avkopplande och återhämtande. Har du egna önskemål lyssnar jag gärna, det är din egen tid.

SOMMARERBJUDANDEN!
Förra årets succe är tillbaka och en nykomling!

SOMMARBOOST 45 min - 790 kr (värde 990 kr)
I denna behandling får du en kombination av en kort men effektiv ansiktsrengöring med färg på fransar och bryn som framhäver dina ögon och ger en fräsch hud.
ansiktsrengöring, peeling, serum, lätt ansiktsmassage, frans & brynfärg inkl brynplock, Behandlingen avslutas med UV-skydd/BB cream. Passar alla!

C-VITAMIN GLOW 45 min – 650 kr (värde 850 kr)
Denna specialbehandling passar dig som behöver boosta huden med glöd, lyster och fukt.
Behandlingen ger en effektiv peeling i kombination med C-vitaminboost av den senaste teknologin, massage för att öka blodcirkulationen och ge lyster samt hyaluronsyra mask för maximal fukttillförsel. Behandlingen avslutas med lugnande kräm och uv-skydd/c.c cream.
Passar alla!

OBS! Gäller juni-aug


Signaturbehandling För Dig
105 min - 2490 kr
Gillar du fler av mina behandlingar kan signaturbehandlingen vara något för dig. Jag kombinerar här apparatur med avancerade peels, porrengöring med ånga, brynplock, avkopplande ansikts/dekoltage massage och specialmask samt avslutande produkter. 
Behandlingen skräddarsys efter dina förutsättningar.