For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Avancerad hudvård

För dig med önskan om mer resultatinrikad hudvård, problemhy eller om du du vill byta ut din ordinarie ansiktsbehandling då och då, erbjuder vi avancerade behandlingar såsom skin resurfacing, örtpeel eller kemisk peel. Kontakta mig gärna för hjälp med ditt behandlingsval.
Samtliga behandlingar utförs av Pia- aukt.hudterapeut, medlem i SHR.

SOMMARBEHANDLING FRÅN pH FORMULA
(fler behandlingar kommer i höst)

C-VITAMIN GLOW 45 min – 650 kr (ord 850 kr)
Denna specialbehandling passar dig som behöver boosta huden med glöd, lyster och fukt.
Behandlingen ger en effektiv peeling i kombination med C-vitaminboost av den senaste teknologin, massage för att öka blodcirkulationen och ge lyster samt hyaluronsyra mask för maximal fukttillförsel. Behandlingen avslutas med lugnande kräm och uv-skydd/c.c cream.
Passar alla!
OBS! gäller juni-aug
 

KEMISK PEELING

PRO POWER PEEL 30 min - 700 kr
Dermalogicas kemiska peeling. Passar för dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen.

PRO POWER PEEL 60 min - 1200 kr
Dermalogicas kemiska peeling. Perfekt för dig som både vill ha resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på dekolletage, hals och ansikte. Behandlingen avslutas med djupgående serum, masker samt eventuell apparatur eller massage.som går att anpassa och kombinera efter just ditt aktuella hud tillstånd.

MANDELPEEL 30 min - 790 kr
En typ av aha syra från Elixir som är effektiv i behandlingen av skadad hud och den verkar antibakteriell och talghämmande. Passar därför väldigt bra på fet/kombinerad hud, akne, pormaskar, känslig rodnad hud och mörkare hudtyper.

ÖRTPEELING från Alex Cosmetic

Herbs2peel är en naturlig peelingmetod för hudföryngring baserad på en blandning av 100% ekologiska örter. Örterna odlas på väl kontrollerade ekologiska odlingar, handplockas och tillreds exklusivt av Alex Cosmetic själva. Strikt hantering och noggrannhet garanterar örternas kvalité. Dess unika sammansättning och blandning ger Herbs2peel möjlighet att behandla en rad olika hudtillstånd.

BEAUTY PEEL (B-peel)
En quick fix för lyster och fräschör, fukt och vitaminboost, detox och antiage. Även lämplig vid pigmentskador och postinflammatoriska hyperpigmenteringar. Passar de flesta.
30 min - 995 kr

CORRECTIVE PEEL (C-peel)
Passar dig med grov hy, hyperpigmentering, åldrad hud, ärr m fl. Hemmaprodukter tillkommer vid denna behandling. Konsultation är nödvändig.
60 min - 2495 kr


Signaturbehandling För Dig
105 min - 2490 kr
Gillar du fler av mina behandlingar kan signaturbehandlingen vara något för dig. Jag kombinerar här apparatur med avancerade peels, porrengöring med ånga, brynplock, avkopplande ansikts/dekoltage massage och specialmask samt avslutande produkter. 
Behandlingen skräddarsys efter dina förutsättningar.