For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Ansiktsbehandlingar

Hudvård är lycka för mig och har alltid varit det, så länge jag kan minnas. Därför har en av mina specialiteter blivit ansiktsbehandlingar. Jag erbjuder professionella ansiktsbehandlingar med fokus på resultat och välmående. Du blir nedbäddad och väl omhändertagen och jag lyssnar om du vill ha hjälp att hitta en lämplig hudvårdsrutin med produkter som passar dig (du får10% rabatt på produkter till ord pris i samband med din behandling). Samtliga behandlingar utförs av Pia-aukt.hudterapeut, medlem i SHR.
PS. Om du är ny hos mig och har svårt att välja behandling rekommenderar jag att börja med "Ansiktsbehandling 60 min" eller "pH formula konsultation 45 min"

Klassisk Hudvård

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING
75 min - 1050 kr

En klassisk ansiktsbehandling med tid för både djuprengöring och ansikts-nack & dekoltagemassage. 
I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, ansikts-nack & dekoltage massage, mask, serum, kräm och ögonkräm.

ANSIKTSBEHANDLING 60 min - 850 kr
dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring (eller ansiktsmassage) brynplock, mask, serum, kräm och ögonkräm.

ANSIKTSRENGÖRING 30 min - 550 kr
En kort och effektiv behandling med fokus på rengöring och avslappning eller som uppföljning av din ordinarie ansiktsbehandling med tex porrengöring lokalt.

EKOLYX 45 min - 690 kr
En avkopplande ansiktsbehandling med lyxiga ekologiska produkter tillverkade i Falun. Förutom rengöring, mild peeling och mask ingår en ansikts-dekoltagemassage och avslutande produkter. Du kan även välja en kortare ansiktsmassage och specialmask.

GÅVAN 90 min - 1350 kr
"Den perfekta gåvan till dig själv eller en vän"
Behandlingen inleds med ryggmassage och därefter följer en djuprengörande ansiktsbehandling med små detaljer som gör din stund hos oss extra avkopplande och återhämtande. Har du egna önskemål lyssnar jag gärna, det är din egen tid.

SIGNATURBEHANDLING FÖR DIG
105 min - 2490 kr

Gillar du fler av mina behandlingar kan signaturbehandlingen vara något för dig. Jag kombinerar här apparatur med avancerade peels, ånga med djuprengöring, brynplock, avkopplande ansikts/dekoltage massage, specialmask, handmassage, avslutande produkter och råd för hemmavård. 
Behandlingen skräddarsys efter dina förutsättningar.

pH formula Hudvård

OBS! Våra pH formula behandlingar kommer att bli bokningsbara senast slutet av september månad.

pH formula
är utvecklat som ett dermatologiskt "skin resurfacing"-system som framgångsrikt behandlar tillstånd som:
- åldrad hud
- hyperpigmenterad hud
- akne, fet hud
- kronisk hudrodnad/känslig hud

pH FORMULA KONSULTATION 45 min
Den perfekta behandlingen att starta med om du är nyfiken på pH formula, vill ha rådgivning om hemmaprodukter eller inför en kur. Behandlingen baseras på din huds kondition, dina önskemål och mitt val som hudterapeut.
Förutom konsultation ingår rengöring, peeling, pensling av solution/ampull och avslutande produkter.

pH FORMULA UNGDOM 60 min
En effektiv rengörande behandling för unga mellan 11-20 år. Behandlingen skräddarsys efter ditt hudtillstånd. Ger en ren, klar och välmående hud. Fler behandlingar kan bli aktuella för bästa resultat.
I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling porrengöring, anpassad solution/ampull, mask, avslutande produkter samt råd för hemmavård.

pH FORMULA ART (ART= advanced resurfacing treatment)
- 30 min

En underhållande behandling som ger bäst resultat vid kur på 4-6 behandlingar. Går även utmärkt att göra som enstaka behandling.
I behandlingen ingår rengöring, peeling, anpassad solution/ampull och avslutande produkter.

- 60 min
En effektiv ansiktsbehandling som anpassas efter ditt hudtillstånd.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling, touch therapy, vid behov porrengöring och/eller specialprodukter, mask, avslutande produkter och råd för hemmavård.


- 90 min
En effektiv och lyxig "All Inclusive" ansiktsbehandling med tid för det lilla extra!
OBS! Bokningsbar i slutet av september!

Dermalogica hudvård

Dermalogicas förhållningssätt till starkare peelingar är och har alltid varit, att de ska arbeta med huden, inte mot den. Pro Power Peel är ett system med tre olika kemiska peelingar med unika egenskaper. Med dessa arbetar jag helt efter din huds förutsättningar och individuella behov.

PRO POWER PEEL 30 min - 700 kr
Dermalogicas kemiska peeling.
Den här kortare ansiktsbehandlingen passar för dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte inklusive den undre käklinjen.

PRO POWER PEEL 60 min - 1200 kr
Dermalogicas kemiska peeling. Perfekt för dig som både vill ha resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på dekolletage, hals och ansikte. Behandlingen avslutas med djupgående serum, masker samt eventuell apparatur eller massage som går att anpassa och kombinera efter just ditt aktuella hud tillstånd.