For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Ansiktsbehandlingar

Hudvård är lycka för mig och har alltid varit det, så länge jag kan minnas. Därför har en av mina specialiteter blivit ansiktsbehandlingar. Jag erbjuder professionella ansiktsbehandlingar med fokus på resultat och välmående. Du blir nedbäddad och väl omhändertagen och jag lyssnar om du vill ha hjälp att hitta en lämplig hudvårdsrutin med produkter som passar dig (du får10% rabatt på produkter till ord pris i samband med din behandling). Samtliga behandlingar utförs av Pia-aukt.hudterapeut, medlem i SHR.
PS. Om du är ny hos mig och har svårt att välja behandling rekommenderar jag att börja med "Konsultation 45 min eller "Ansiktsbehandling 60 min".

Konsultation

 KONSULTATION 45 min - 700 kr 
* Innehåller konsultation, rådgivning och behandling.
Den perfekta behandlingen att starta med om du är nyfiken på företaget, våra behandlingar, vill ha rådgivning om hemma produkter eller inför en kur. Du kanske vill komma igång med en lämplig hudvårdsrutin och behöver inspiration? Här finns det inga hinder, jag anpassar den här stunden för dig. 
Efter konsultationen baseras behandlingen på din huds kondition, dina önskemål och mitt val som hudterapeut.
Förutom konsultation ingår tex. rengöring, peeling, pensling av solution /ampull, avslutande produkter samt uv-skydd/cc cream.

Klassisk hudvård

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING
75 min - 1050 kr

En klassisk ansiktsbehandling med tid för både djuprengöring och ansikts-nack & dekoltagemassage. 
I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring, brynplock, ansikts-nack & dekoltage massage, mask, serum, kräm, ögonkräm samt råd för hemmavård.

ANSIKTSBEHANDLING 60 min - 850 kr
En djuprengörande ansiktsbehandling med dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering, ånga med djuprengöring (eller ansiktsmassage) brynplock, mask, serum, kräm och ögonkräm samt råd för hemmavård.
OBS! ungdom 13-19 år, 100 kr rabatt.

ANSIKTSRENGÖRING 30 min - 550 kr
En kort och effektiv behandling med fokus på rengöring och avslappning eller som uppföljning av din ordinarie ansiktsbehandling med tex porrengöring lokalt.

GÅVAN 90 min - 1350 kr
"Den perfekta gåvan till dig själv eller en vän"
Behandlingen inleds med ryggmassage och därefter följer en djuprengörande ansiktsbehandling med små detaljer som gör din stund hos oss extra avkopplande och återhämtande. Har du egna önskemål lyssnar jag gärna, det är din egen tid.

SIGNATURBEHANDLING FÖR DIG
105 min - 2490 kr

Gillar du fler av mina behandlingar kan signaturbehandlingen vara något för dig. Jag kombinerar här apparatur med avancerade peels, ånga med djuprengöring, brynplock, avkopplande ansikts/dekoltage massage, specialmask, handmassage, avslutande produkter och råd för hemmavård. 
Behandlingen skräddarsys efter dina förutsättningar.

pH formula hudvård

pH formula erbjuder en ny generations kontrollerad hudpeeling kallad "skin resurfacing behandling" som ger överlägsna fördelar gentemot den traditionella kemiska peelingen. Här kan jag erbjuda de flesta hudtyper en bättre hudhälsa och bibehålla en välmående hud.
Eftersom behandlingen skräddarsys efter din huds förutsättningar passar den alla. Behandlingen rekommenderas även vid hudtillstånd som tex

- fina linjer/rynkor

- uv-skadad hud
- hyperpigmenteringar
- akne 
- milda rosacea syndrom
- åldrad hud och hyperpigmenteringar på hals och dekoltage.

pH FORMULA ART "Skinresurfacing" ansiktsbehandlingar
30 min - 700 kr

En underhållande behandling som ger bäst resultat vid kur på 4-6 behandlingar. Går även utmärkt att göra som enstaka behandling då produkterna anpassas efter ditt hudtillstånd.
I behandlingen ingår rengöring, peeling, anpassad solution/ampull avslutande produkter samt uv-skydd. 


60 min - 1100 kr
En effektiv rengörande och avslappnande ansiktsbehandling som anpassas efter ditt hudtillstånd. I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling, (vid behov djuprengöring), brynplock, touch therapy (djup ansiktsmassage), anpassad solution/ampull, mask, avslutande produkter, uv-skydd samt råd för hemmavård.

90 min - 1500 kr
En effektiv och lyxig "All inclusive" behandling med tid för det lilla extra! I behandlingen ingår alltid dubbelrengöring, brynplock, peeling, anpassad solution/ampull för ansikte & dekoltage, avslutande produkter, uv-skydd/CC cream samt råd för hemmavård. Dessutom skräddarsys behandlingen efter hudens aktuella tillstånd och kan innehålla porrengöring, touch therapy (djup ansiktsmassage), specialmask och specialprodukter.

* Vid kur rekommenderas användning av pH formula produkt/produkter ca 2-3 veckor före påbörjad kur.