For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Hudsalongen För Dig är en liten, unik och personlig hudsalong i Hälsingberg (Falun) som erbjuder behandlingar och produkter av hög kvalitet. Din hudterapeut  är välutbildad och medlem i SHR*.

Vår lilla hudsalong ligger i ett f.d hönshus i Hälsingberg, en arbetsplats och ett arbete jag gläds åt varje dag. Jag som ger behandlingar heter Pia, är auktoriserad hudterapeut och medlem i *SHR. Här får du ta del av min kunskap och mina erfarenheter för att ta fram din bästa hud, ditt välmående och få tid för återhämtning.  Jag jobbar med klassiska och avancerade hudvårdsbehandlingar för resultatinriktad hudvård med hjälp av professionella hudvårdsprodukter. Du betyder mycket för mig, därför har jag fullt fokus på dig under din behandling. Det innebär att det kan vara svårt att nå mig under behandlingstid, lämna då gärna ditt namn och telefonnummer på telefonsvararen eller via mail, så kontaktar jag dig senare. Varmt Välkommen till Hudsalongen För Dig!

Med värme från Pia/aukt.hudterapeut

*sveriges hudterapeuters riksorganisation

Aktuellt

EFTER FLYTTEN

I april i år flyttade vi vår verksamhet från Kulturhusettio14 tillbaka till Hälsingberg där vi startade företaget -2007. Den här gången håller vi till i "hönshuset" som vi anpassat till verksamheten. Det har nu blivit en liten, unik och mer personlig hudsalong vilket känns härligt för mig men jag får även höra många positiva ord och upplevelser för kunden, vilket gör mitt arbete ännu mer glädjefyllt och stimulerande. TACK!

Nu är min fråga till dig: Har du några idéer om vad din tid hos mig ska innehålla? Vill du ha en alldeles egen kombination av behandling? Vad skulle det vara i så fall? Behandlingens längd?Svara mig gärna via mail fordig@telia.com. Du kan även ringa 023-721 09 23.
Tack på förhand!

Med värme 
Pia/aukt. hudterapeut

Öppettider/tel

Tel: 023-721 09 23
I "HÖNSHUSET" 
Hälsingstigen 4, Falun

Behandling: tisd-fred (månd stängt)
Butik: onsdag 16-18 
Även efter ök eller boka "köp av produkter/presentkort" online via hudsalongenfordig.se

Facebook