For Dig Logotyp Cmyk_1000_pixlar - kopia

Hudsalongen För Dig är en liten, unik och personlig hudsalong i Hälsingberg (Falun) som erbjuder resultatinriktade behandlingar och produkter av hög kvalitet. Din hudterapeut  är välutbildad och medlem i SHR*.

Vår lilla hudsalong ligger i ett f.d hönshus i Hälsingberg, en arbetsplats och ett arbete jag gläds åt varje dag. Jag som ger behandlingar heter Pia, är auktoriserad hudterapeut och medlem i *SHR. Här får du ta del av min kunskap och mina erfarenheter för att ta fram din bästa hud, ditt välmående och få tid för återhämtning.  Jag jobbar med resultatinriktad hudvård med hjälp av professionella hudvårdsprodukter. Du betyder mycket för mig, därför har jag fullt fokus på dig under din behandling. Det innebär att det kan vara svårt att nå mig under behandlingstid, lämna då gärna ditt namn och telefonnummer på telefonsvararen eller via mail, så kontaktar jag dig senare. Varmt Välkommen till Hudsalongen För Dig!

Med värme från Pia/aukt.hudterapeut

*sveriges hudterapeuters riksorganisation

Aktuellt

BOKA I TID
Jag är så glad över att mina kunder också trivs bra i "hönshuset", precis som jag! Därför rekommenderar jag er att boka i tid när ni vet att det är dags för en ny behandling, eftersom väntetiden kan vara 4-5 veckor. Gå in på onlinebokningen och boka den tid som passar dig eller ring/maila så hjälper jag dig.

Varmt Välkommen!
Med värme 
Pia/aukt. hudterapeut

Öppettider/tel

Tel: 023-721 09 23
I "HÖNSHUSET" 
Hälsingstigen 4, Falun

Behandling: tisd-fred (månd stängt)
Butik: onsdag 16-18 
Även efter ök eller boka "köp av produkter/presentkort" online via hudsalongenfordig.se

Facebook